Rezervace hry    Paintball    Lasersniper    Catering    Další aktivity    Mapa / Kontakty    Ceník    Galerie    INFO    FAQ    Facebook
 
 

Last minute PAINTBALL 15.7.2012

Nabídka skončila 15.7.2012

Archiv:

 

Připravili jsme pro Vás skvělou nabídku typu LAST MINUTE a věříme, že Vás zaujme.

 

Pokud přemýšlíte nad programem na neděli 15.7.2012, tak si tento den můžete zpříjemnit adrenalinovou zábavou ve formě paintbalu v našem Adrenalin Game Parku. Pro každého hráče bude nachystán náš standardní set s plným zásobníkem (tj. 200ks paintbalových kuliček) za atraktivní cenu.

A kolik to tedy bude stát?

 

Cena 299,- Kč / osoba. A TO SE VYPLATÍ !

( Ušetříte 201,- Kč oproti standardní ceně 500,-Kč/osoba při platbě na hřišti. )

 

Ještě váháte?

Pokud Vám naše super cena nestačí, tak přidáváme malý BONUS v podobě akční ceny 1,-Kč za kuličku místo standartní 1,30Kč, takže při doplnění celého zásobníku ušetříte dalších 60Kč.

 

A ještě jedna vychytávka. Bojíte se platby předem z obavy, že nedorazí všichni, kteří Vám to narychlo slíbili? Řešením je rezerva pro 5 hráčů. Předem stačí zaplatit za počet hráčů, který je o 5 nižší než je plánováno (minimálně však 10 hráčů) a zbytek se doplatí na hřišti dle skutečné účasti, přičemž stále platí zvýhodněná cena.

 

Pokud se Vám nabídka líbí, tak neváhejte. Na den jsou pouze 2 termíny ráno a 2 odpoledne a v případě registrace větší skupiny si vyhrazujeme právo některé termíny v souběhu omezit nebo i zrušit .

 

Podmínky:

  • Platba předem za minimálně 10 hráčů.
  • Dorazí-li méně hráčů než kolik bylo zaplaceno, zaplacená častka se nevrací a nelze ani nárokovat vydání kuliček a zapůjčení setu za hráče, kteří nedorazili.
  • Vybavení bude připraveno maximálně pro počet hráčů zaregistrovaných v našem kalendáři, přičemž předem stačí uhradit o 5 setů méně, minimálně však 10 setů.
  • Vyhrazujeme si právo na změnu podmínek této akce a případně omezení či zrušení termínů např. z kapacitních důvodů. ( Případné změny by se neměly dotknout zákazníků, se kterými jsme si akci již telefonicky potvrdili. )

 

Jak tento LAST MINUTE objednat?

  1. Zaregistrujte si termín 15.7.2012 v našem kalendáři: Kalendář akcí AGP-CZ
  2. Uveďte telefonický kontakt a do políčka "Dotazy / Připomínky" uveďte: LAST MUNUTE
    ( Pozor! Pokud neuvedete LAST MINUTE, budeme akci považovat za standardní včetně standardních cen. )
  3. Vyčkejte až se Vám telefonicky ozveme a potvrdíme konání Vaší akce a případně upřesníme způsob platby.
  4. Uhraďte odpovídající částku nejpozději do 13.7.2012. Nejlépe osobně v naší prodejně v Chabařovicích v pátek od 12:00 do 17:00hod (po telefonické dohodě možno sjednat i jiný termín). Další možností je platba na účet č. 2388069379/0800 v.s.15072012 a do poznámky uveďte Vaše jméno, ale je zapotřebí, aby částka byla připsána na našem účtu nejpozději 13.7.2012, jinak považujeme akci za zrušenou.

 

Při rgistraci termínu v kalendáři uveďte skutečný plánovaný počet hráčů. Plánujete-li např. akci pro 20 hráčů, uveďte 20 hráčů bez vybavení, přičemž předem stačí zaplatit za 15 hráčů. Bude-li skutečný počet 17 hráčů, tak se 2 doplatí na hřišti za stejnou zvýhodněnou cenu. Bude-li hráčů např. 23, tak 3 mají smůlu a nezahrají si, protože pro ně nebude vybavení a odpovědnost nese registrátor akce a ten si i určí, kteří hráči se nezůčastní. Pokud by z nějakého důvodu bylo vybavení i pro tyto hráče, tak se mohou přidat za standardní cenu 500,-Kč. Pokud by dorazilo jen 12 hráčů, tak kuličky a zapůjčení setů za chybějící 3 hráče propadá v náš prospěch a odpovědnost je opět na registrátorovi akce, kterému jsme v podmínkách připravili dostatečnou a z naší strany dosti velkorysou rezervu pro neúčast 5 hráčů.


© 2020 Martin Křivka